Welkom bij Kufa Raamsystemen

Kufa Raamsystemen ontwikkelt en produceert hoogwaardige kozijnoplossingen voor de zakelijke markt. Als een van de eerste organisaties in Nederland die kunststof kozijnen introduceerden hebben wij altijd een pioniersmentaliteit gehad om deze markt vooruit te helpen via innovatie. Door de jaren heen hebben wij diverse grote Europese innovaties geïntroduceerd die bij hebben gedragen aan de hoge kwaliteit en uitstraling van kunststof kozijnen vandaag de dag.

 

Kufa ontwikkelde o.a. de HVL® en dubbel HVL® verbindingClickOver®, het slimmere kozijn

ClickOver® is een innovatie van Kufa Raamsystemen om onze partners te ondersteunen met een antwoord op de markt van nu. Die markt typeert zich door een grote vraag op het gebied van renovatie en duurzamere isolatie van woningen en tegelijk een groeiend tekort aan (gekwalificeerde) vakmensen. Click-Over® maakt het mogelijk om veel eenvoudiger en sneller kozijnen te vervangen, zonder in te leveren op kwaliteit.
Wordt partner van Kufa Raamsystemen

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van ClickOver® voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze organisatie en de mogelijkheden voor partners.